Nieuws

Kodutud foorum - Teema: eelmises elus olin ? kuidas saada teada kes ma olin eelmises elus

Teada on vaid üks isiksus, kes teda tundis ja hetkel elus. Kahjuks mul ei ole võimalust temaga kontakteeruda. Lihtsalt võõra inimese juurde minna ja öelda: ma olin enne "vanaisa", nii päris ei saa. Eriti, kui ei ole tegu vaimsete inimestega. Ma oli selle isegi unustaud. Nüüd, seda postitust lugedes tuli meelde. Kuidas teada sain?

Põnev TEST: Vaata järele, milline loom Sa eelmises elus

Kuidas teada saada, kes ma minevikus elasin. Kui sa usud reinkarnatsiooni, siis olete huvitatud sellest, kes sa olid oma minevikus. See aitab mõista, miks elate selles kehastuses just sellist elu, milliste vigade eest maksate. Arvutus on väga lihtne: summeerige kõik oma sünnikuupäeva numbrid alguseks.

Uus järjejutt: Rumeenia poiss, kes eelmises elus elas kuidas saada teada kes ma olin eelmises elus

Teada on vaid üks isiksus, kes teda tundis ja hetkel elus. Kahjuks mul ei ole võimalust temaga kontakteeruda. Lihtsalt võõra inimese juurde minna ja öelda: ma olin enne "vanaisa", nii päris ei saa. Eriti, kui ei ole tegu vaimsete inimestega. Ma oli selle isegi unustaud. Nüüd, seda postitust lugedes tuli meelde. Kuidas teada sain?

Kes ma eelmises elus olin? - Naistekas

Ma ei tahaks ebaviisakas olla - aga kuidas sa kujutad ette, et pendel peaks näitama midagi sinu eelmiste elude kohta? See oleks ju nagu kahekümne küsimuse mängimine: kas ma elasin eelmises elus Euroopas? Ameerikas? Põhja- või Lõuna-Ameerikas? Siis võtame ükshaaval läbi kõik riigid ja edasi linnad ja siis rahvused ja ametid.

Kuidas sa võid saada Jumalaga lähedaseks

Sisaldab 11 Eesti tippväljaande tasulist sisu, vähem bännerreklaame, saad jagada kuni 4 kasutajaga.

Kes ma eelmises elus olin? - Naistekas

Ma ei tahaks ebaviisakas olla - aga kuidas sa kujutad ette, et pendel peaks näitama midagi sinu eelmiste elude kohta? See oleks ju nagu kahekümne küsimuse mängimine: kas ma elasin eelmises

Kuidas teada saada, kes ma minevikus elasin: proovige

Telegram esitleb rõõmuga kolmandat lugemissarja “Inuaki – reptiil minu sees”, mis on vestlus Rumeenia psühholoogi Aryana Havah ja ebatavalise poisi Davidi vahel. Poiss ütleb, et minevikus oli ta kehastunud planeedil Inua, mis asub Orioni lähedal. Dialoogis räägib David Aryanale sellest planeedist, sealsest elust, aga samuti ka meie planeedist Maa ja enda Maale tulemise eesmärgist.

Kodutud foorum - Teema: Kes olid eelmises elus?

Ma ei mäleta, et minu ema oleks meile, lastele (keda oli neli), kunagi musi andnud või meid kallistanud. Olin 56-aastane, kui ma nägin, kuidas minu isa suri. Ma tundsin kohutavat kaotusevalu. Kuid alguses ma ei suutnud nutta.” On ühiskondi, kus inimesed väljendavad oma tundeid midagi varjamata. Teistele on teada nii nende rõõm kui ka

Jõukad kinnitavad: kõik võivad rikkaks saada! | Elu

Vaata järele, kes sa olid eelmises elus ning kuidas see mõjutab sinu praegust elu ning iseloomuomadusi. Vajuta allolevale "Lets play" lahtrile ja vasta ausalt küsimustikule. Pea meeles,

Leonie Swann: ehk olin eelmises elus lammas… - Eesti Päevaleht

"Kes ma olin eelmises elus või mis ma seal tegin?" on küsimused, mida on iga inimene kordki oma elus mõelnud. Eks? Samamoodi on seda teinud mitmed Eesti kuulsused, kelle seast toome

EELMISE ELU SALADUSED: Kas olid eelmises elus naine või mees?

Kuidas see talle mõjus? „Kui ma esimest korda nägin Piiblis Jumala nime, siis ma nutsin. Ma olin nii liigutatud mõttest, et võin teada ja kasutada Jumala isikunime.” Maria jätkas Piibli uurimist ning esimest korda elus õppis ta tundma Jehoovat kui isikut ja suutis hakata rajama temaga püsivaid suhteid.